Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

perjantai 28. marraskuuta 2008

Sydämellinen

Halusin itselleni pitkän korun, joka väriensä puolesta menisi usean vaatteen kanssa. Minulla on jo useampi pitkä siemenhelmikoru, ja nyt halusin jotain vähän näyttävämpää.

Materiaaleiksi valikoitui ryppyisiä ja söpöjä mv-helmiä, botswanan akaattia, hopeaa ja Satuhelmen villipitsisydän.

Joululahjakorut valmistuvat hiljalleen, mutta tenttikauden käynnistyessä koruilulle jää ehkä hieman vähemmän aikaa. Mutta katsotaan, jos kohta olisi taas jotain esiteltävää!
Mukavaa viikonloppua,
~Anniina~

lauantai 15. marraskuuta 2008

Syntymäpäivälahja

Minulla ei valitettavasti ole ollut paljoa esiteltävää viime aikoina. Olen kyllä tehnyt koruja, mutta vain joululahjaksi meneviä, joita en halua esitellä vielä. Äitini tilasi veljen tyttöystävälle rannekorun ja tiesin heti mitä haluan tehdä. Olen totaalisen ihastunut Oili-ketjuun ja halusin käyttää sitä. Samalla halusin tuoda siihen jotain uutta ja nuorekasta, joten päätin laittaa väliin vuorikristallia. Maarian korupajasta löytyikin täydelliset tabletit koruun. Helmetin Pätkältä tilasin lenkit, kun ei ole mahdollisuutta sahata niitä itse. Tosin muutama lenkki on ihan itse sahattu! :)

Eli vuorikristallia ja sterlinghopeaa.

Kuva on aivan onneton, mutta tänään se oli viimeistään otettava. Pilvinen sää, tavallinen pokkarikamera eikä jalustaa ei ole suosiollinen yhdistelmä tarkan valokuvan ottamiseen, mutta eiköhän tuostakin saa selvää!

Toivottavasti kohta olisi taas lisää esiteltävää, tentit ja muut kouluhommat vain tuppaavat häiritsemään harrastuksia.

~Anniina~

maanantai 3. marraskuuta 2008

Lokakuun tuotokset

Unohdin kokonaan laittaa uusimmat tuotokseni tänne blogiin! Tällä kertaa kaikki kuvat toimivat oikein, joten niitä voi halutessaan katsoa isompana. Pidemmittä puheitta:

Jo aikaisemmin nähtyjä iiiihania makeanvedenhelmiä, lisäksi savukvartsisiruja. Yksinkertainen, lyhyt kaulakorumalli. Makeanvedenhelmiä, savukvartsia muutamassa eri muodossa ja vuorikristallia. Viime päivinä useasti kaulassani roikkunut koru.
Viimeisenä piiiitkä siemenhelmikoru brontsiittinugeteista ja pinkeistä/fuksianpunaisista jadeista. Koru, joka sopii monen erilaisen vaatetuksen pariksi.

Hiljalleen alan väkertämään joululahjoja, mutta niitä ei uskalla esitellä täällä vasta kuin joulun jälkeen...
Helmeilemisiin,
~Anniina~