Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

keskiviikko 13. toukokuuta 2009

Kesä tulee!

Muutama ilta sitten syntyi tälläinen yksinkertainen ja helppo, pitkä kaulakoru. Tein sen juuri sen mittaiseksi, että sopii erinomaisesti myös omaan ranteeseeni, jolloin se on viisirivinen ja runsas. Tällä mallilla tehtyjä koruja on jälleen näkynyt kymmenissä eri blogeissa ja päätinpä vihdoin itsekin toteuttaa sellaisen. Onhan tämä nyt vain niin moneen menoon sopiva!

Makeanvedenhelmiä kolmessa eri värissä sekä siemenhelmiä. Lukko hopeaa.
Seuraavat kaksi korua ovat valmistuneet jo useampi viikko sitten. Nämä olivat neljännet kuvat, mitkä niistä otin! Olen aina yrittänyt ottaa liian hämärällä ja kuvaustulos on ollut sen mukainen. Pikkupokkarilleni musta väri on jotenkin hankala, kuva menee helposti suttuiseksi.

Joten tässä nyt viimein ensimmäinen kevyt ja simppeli koru, jossa tiiviiseen ja hyvin ohueen hopeaketjuun on pujotettu onyxia, vuorikristallia ja makeanvedenhelmiä. Lukon kiinnittäminen tähän ketjuun aiheutti hieman päänvaivaa, mutta selvisin siitä jotenkuten. Tästä poikaystävän ensimmäinen kommentti oli "dramaattinen!". Tämä idea on muhinut aika pitkään päässäni ja suoraan sanottuna toteutus ei ihan vastannut mielikuvaa... Ei se mitään. Onyxia eri muodoissa, kiiltävänä pyöreänä, mattana ja pulleina tabletteina. Lisäksi riipuksessa swarovskin kristalli ja jokin kivihelmi, jonka olen saanut ihan ensimmäisestä korutarviketilauksestani Satuhelmestä. :) Löysi viimein paikkansa.
Ihania kesäisiä ilmoja (ja rankkasateita...) ollut viime aikoina! Minulla alkaa olla todella kriittiset tarvikkeet niin lopussa, että nyt menee varmaan hetkinen ennen kuin saan tehtyä uusia koruja. Rahat on sen verran tiukilla, että nyt joutuu hieman karsimaan korujen tekemisessä. Jotain materiaalia on kuitenkin laatikossa, esimeriksi yhteen aivan uuteen ketjumalliin, jota en ole tehnyt aikaisemmin... Katsotaan!