Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

keskiviikko 17. kesäkuuta 2009

Ketjuja

Tarvikkeet ovat edelleen aika finaalissa. Äitini tilasi veljelleen 60 v lahjaksi hopeisen kuningasketjun kaulaan, joten tilasin samalla Helmetin Pätkältä hieman enemmänkin lenkkejä. Aluksi punoin kuningasketjun, tässä kuva ennen viimeistelyä: Kuvan ottamisen jälkeen patinoin ketjun vielä kananmunalla. Tämän jälkeen monta tuntia hiomista, kiillottamista ja pakkauksen tekemistä. Harmi, kun minulla ei ole kiillotuskonetta eikä rahaa ostaa sellaista. Korut saisivat säihkyvän olomuodon sen avulla!

Kuningasketjusta jäi lenkkejä yli ja päätin opetella vähän uusia malleja. Ensin opettelin ruoriketjua, mutta purin sen. Oli vähän liian tylsä malli. Pyöreä turkkilainen ketju näytti sopivan muhkealta ja aika nopeasti ketjumalli kesyyntyi. Malli on aika kiva mielestäni, aika miehekäs. Lenkit loppuivat kesken ennen kuin sain korun ihan valmiiksi, mutta tässä sen verran mitä ehdin punoa:
Nyt ketju odottelee rahakkaampia aikoja, jotta saan sen valmiiksi. Ketäköhän sillä voisi lahjoa...
Lopuksi vielä kuva kuningasketjusta ja pyöreästä turkkilaisesta rinnakkain. Hahmottaa ehkä vähän paremmin jälkimmäisen muhkeuden:

Olen saanut yhden oiliketjun savukvartsikolikoilla koristeltuna valmiiksi, mutta unohdin kuvata sen. Koru oli valmistujaislahja. Lisäksi yksi kaulakoru on valmistunut, mutta tällä hetkellä vielä aika hiljaista korurintamalla. Katsotaan milloin olisi taas jotain uutta esiteltävää. :)
~Anniina~