Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

lauantai 15. maaliskuuta 2008

Kevättä odotellessa

Tervetuloa uutukaiseen korublogiini! Yritin jo käynnistellä sitä aikaisemmin, mutta edellinen palveluntarjoaja oli hieman hankala käyttää. Tässä uutukaisessa blogissa pystyy nyt myö kommentoimaan ilman rekisteröintiä!

http://anskunkorut.livejournal.com/ Vanha korublogini löytyy tuosta osoitteesta.

Ensimmäisenä koruna esittelen uusiokäyttökorun, jonka riipuksena toimii vanha rintaneula. Rintaneulan kiinnitys oli löystynyt sen verran, että uskalsin muokata sitä hieman ja siitä syntyi tämä koru. Erityisen tärkeä alla oleva koru on siksi, että riipus löytyi jo edesmenneen mummoni korulippaasta.


Tässä samainen koru kaulassa. Muina materiaaleina korallia ja hopeaa.

Toinen koru on syntymäpäivälahjaksi valmistunut koru. Materiaaleina hopeaa, jaspista, makeanvedenhelmiä ja 'jadea'.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä itselleni tehty koru onyxista ja hopeasta. Pidän simppeleistä, monikäyttöistä koruista. Pidän mustasta ja hopeasta. Siispä ei tule varmaan yllätyksenä, että tästä tuli kertaheitolla yksi omista suosikeistani!

Ja tässä kuva korusta käytössä. (Tälläkin hetkellä killuu kaulassa, hih.)
Lisäilen tänne varmaan muutamia koruja vanhasta blogistani, jotta tunnisteilla koruja selatessa ne löytyvät myös täältä.

Mukavia kevätpäiviä!

~Anniina~

1 kommentti:

Riisa kirjoitti...

Aivan ihana toi itelles tekemä musta/hopea koru. Toi perhosen näkönen osa on tosi hauska yksityiskohta. Ja tuo vihertävä lehtikoru on myös kaunis. :)