Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

sunnuntai 28. joulukuuta 2008

Loputkin joululahjat

Viimeisetkin joululahjat näytille.

Tämä kaulakoru lähti kaverille postin kautta pienenä yllätyksenä. Sen lisäksi, että hän oli kesällä piristänyt minua vaikeana aikana suuresti ottamalla mukaansa maalle talon, koirien ja hevosten hoitoon, hänellä on myös ollut kovin huonoa tuuria omien koiriensa ja kasvattiensa kanssa tänä vuonna. Haluasin siis kiittää, edes jotenkin.

Lähtökohta korulle oli se, että korussa on Luxoniasta hankittu neliapila, jonka voi halutessaan ottaa irti. Muuten koru lähti rakentumaan mielessäni hiljaa. Rakastan savukvartsin ja hopean yhdistelmää, myös turkoosi sopii näiden kanssa loistavasti. Yhdistellessäni osasia huomasin kuitenkin, että jotain puuttuu, joten löysin näiden edellä mainittujen rinnalle myös onyxia. Noita ihania discopalleroita. Salpalukko eteen ja jaderiipukseen pieni lukko, jotta sen saa kiinnitettyä ja otettua pois. Lopputulos oli tämä:
Kuva korusta ilman riipusta.
Anopille taas tein oili-ketjua ranteeseen. Myös äitini tilasi samanlaisen omalle tädilleen.Appiukolle meni solmioneula, jossa ketjuna käärmeketjua. Tämän olin tehnyt valmiiksi jo lokakuussa.

Nyt alkaa taas kahden viikon työputki ennen koulun alkua, joten katsotaan saanko koruja ollenkaan aikaiseksi. Mukavaa loppuvuotta! :)

~Anniina~

Ei kommentteja: