Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

torstai 22. tammikuuta 2009

En keksi otsikkoa :)

Tein viime viikon lopulla itselleni korun, johon sain inspiraation asiakkaan kaulassa roikkuneesta korusta. Olin saanut edellisessä Satuhelmeltä tilaamassani paketissa kiitokseksi kauniin helmisekoituksen. Taisivat olla simpukankuorihelmiä, jos muistan oikein. Asiakkaan korussa oli hieman saman sävyisiä helmiä ja sitä oli yhdistetty kullan väriseen metalliin. Yhdistelmä oli niin ihana, että tilasin sitten minäkin ensimmäistä kertaa ruusukultaa!
Helmisekoituksen rinnalle yhdistelyn savukvartsia pyöreinä helminä ja lehtiriipuksena. Lisäksi väleihin kultaisia siemenhelmiä ja ruusukultaisia kalotteja. Tässä kaksi kuvaa valmiista tekeleestä, en osaa valita parempaa:

Lisäksi tein aika erinomaisen löydön Kluuvin Indiskasta, jossa on parhaillaan käynnissä tyhjennysmyynti. Minun mennessä paikalle myymälä oli jo karsittu enimmästä tavarasta. Myymälästä myytiin pois myös kaikki huonekalut ja tarvikkeet.
Ja sieltä kaiken joukosta silmääni osui ihanaakin ihanampi kaulakorutelineitä... 30 eurolla lunastin itselleni nämä kaksi kaunokaista:Itse asiassa ensin ostin vain tuon tummanruskean, mutta luennolla istuessa alkoi kaduttaa siihen malliin, että täytyi palata ostamaan myös vaaleampi ja lyhyempi versio. Sen lisäksi, että telineet toimivat kaulakorutelineinäni, ne ovat myös loistava kuvausalusta, sisustusesine ja tarvittaessa myyntitelinekin!
Kovaa vauhtia on valmistumassa pari muutakin korua, katsotaan saisinko tehtyä ja kuvattua lähipäivinä...
~Anniina~

Ei kommentteja: