Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Jämäpaloja

Nämä korut ovat valmistuneet vuosi sitten.

On ollut tarkoitus julkaista kuvat jo aikaisemmin, mutta luulin kadottaneeni aikaisemmin ottamani kuvat. Kunnes hetki sitten huomasin, että siellähän ne olivat valmiiksi muokattuina valokuvakansiossa. Muistin, että päätin silloin kerran, ettei näissä ole mitään julkaisemisen arvoista. No, paremman puutteessa. :)

Joskus tulee tehtyä jotain erilaista. Ostin monta vuotta sitten hankolaisesta vaatekaupasta puuhelmikorun 2 eurolla. Juuttilangassa oli jonossa isoreikäisiä, värittömiä puuhelmiä. Pituutta oli metrin verran. En käyttänyt "korua" juuri koskaan. En silloin harrastanut koruilua, mutta onneksi tajusin säästää helmet. Niillehän on nyt ihan oikeata käyttöä!

Tähän mustavalkoiseen, valkoiseen nauhaan sidottuun koruun olen jopa ihan tyytyväinen. Helmet on maalattu mustalla ja valkoisella. Simppeliä ja yksinkertaista.

Tämä koru taas tuntui niin hyvältä idealta paperilla.

Helmien huokoinen pinta ja riittämättömän pensselit kuitenkin aiheuttivat sen, ettei visiot saaneet täydellistä toteutusta.

En ole käyttänyt korua kertaakaan. Se, että jätski sujahti koruun vahingossa väärin päin (siitä tippuu pisara hieman väärään suuntaan), on syistä vähäisin.

Cupcakekoruksi ristitty koru säilyy kuitenkin laatikossa muistuttamassa minua siitä, että joskus kannattaa tutkia ennen kuin hutkii - ja suunnitella työ kunnolla.


Viikolla tuli tehtyä hääjuhlaan korut. Ovat vielä kuvaamista vailla, palaan asiaan!

~Anniina~

1 kommentti:

kuparikukka kirjoitti...

Todella tyylikäs mustavalkoinen koru! :)