Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

perjantai 28. maaliskuuta 2008

Hajapaloja

Muutamia uusia koruja on valmistunut, mutta valitettavasti en ehtinyt ottaa kuin yhdestä (+yhdestä...) kuvan auringonvalossa.

Minä kyllä kovasti yritin ottaa muista valmistuneista koruista kuvan keinovalossa ja muokata sitä ohjelmalla paremman näköiseksi, mutta taitoni eivät kerta kaikkiaan riittäneet siihen. Yritin kuitenkin! Minulla ei kärsivällisyys riitä odottamaan sunnuntaita kaikkien näiden uusien korujen julkaisemisen kanssa, joten tässä nämä tänään päivällä napsitut kuvat!

Koru äidille maisemajaspiksesta (toivottavasti muistan oikein), sardonyxeista ja hopeasta. Lukko sijaitsee etupuolella ja on näkyvä osa korua.



Hih, seuraavaksi keskeytyneiden projektien hautausmaalta kaivettuja osia, jotka yhdistelin keskenään. Liian ruma riipukseksi, mutta juuri sopivan omituinen avaimenperäksi siis! Tuo iso kolikko on oikeasti sävyltään vihreä eikä keltainen, laskeva aurinko hämää.

Tämä postaus ei siis sisältänyt mitään ihmeellistä, mutta korujen tekijältä itseltään tipahti kivi sydämeltä, kun sai ison kasan keskeneräisiä projekteja päätökseen - keskeneräisinäkin aina tuntuu, että nyt pilannut arvokasta materiaalia aivan turhaan. Äidinkin koru on maannu laatikon pohjalla luvattoman pitkään, kun en millään keksinyt miten päättäisin sen. Päädyin yksinkertaiseen vaihtoehtoon, mutta tuollaisessa korussa se ehkä onkin yksi toimivimmista ratkaisuista, sillä on liikaa on liikaa.

Ihanaa viikonloppua, nauttikaa siitä! Itse vietän viikonloput vapaat töissä...

~Anniina~

Ei kommentteja: