Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

maanantai 24. maaliskuuta 2008

Nämä ovat jo niin nähtyjä

Muutama vanha koru "arkistoista". On mukavaa, että tehdyt korut ovat yhdessä paikassa eikä monessa eri sivustossa pitkin internetiä.

Uusi aika -nimiset korvakorut. Tein nämä vuoden vaihtuessa pariksi kaulakorulle, johon kului materiaaleja usean kymmenen euron edestä, enkä ole edes käyttänyt sitä kertaakaan valmistumisen jälkeen. Harmi, se on oikeasti ihan kiva kaulakoru.

Aivan ensimmäisiä rannekoruja viime lokakuulta. Lasihelmiä ja rihkamaa. Se on silti aika kiva ranteessa. En ole pitkään aikaan saanut tehtyä noista lasihelmistä mitään.

Joululahjakoru, joka muutti muotoaan matkalla lukemattomia kertoja. Materiaaleina muun muassa hopeaa, jaspista ja swarovskin kristalleja.

Tässä toinen joululahjakoru, howliittia, pietersiittia muistaakseni, hopeaa ja tuo kaunis hopeakukkanen. Tälläinen pitäisi tehdä itsellenikin vielä joku päivä...


Tällä hetkellä korumateriaalini odottavat kärsivällisesti lajittelua omiin lokeroihinsa. Sain pienen hyllykön kotiini vain korumateriaaleille, pihdeille ja muille tekemiseen tarvittaville välineille. On ihan hyvä juttu nostaa näitä materiaaleja näkyville saman aikaisesti, sillä muuten helposti unohtaa kuinka paljon erilaisia kivinauhoja oikeastaan on jo. Monesti uusia korutarvikkeita tilatessa tulee nimittäin puolusteltua ostoksia sillä, että ei minulla tälläistä vielä ole. Vielä kaiken lisäksi suurin osa täällä jo olevista kivinauhoista ovat täysin avaamattomia! Ne odottelevat, että keksin millaisiin koruihin ne haluavat päästä.

Opintojeni ohella työskentelen asiakaspalvelutehtävissä. Täytyy myöntää, että välillä tiirailen asiakkaiden kaulakoruja ja hiljaisena hetkenä piirtelen paperille niistä mieleen tulevia koruideoita, koittaen miettiä myös käyttöä jo laatikossa makaaville materiaaleille. Sunnuntaisesta työvuorosta on kaksi ideaa muhimassa aivokopassa... On ihanaa inspiroitua!


Vielä mukavempaa on se, että ulkona alkaa päivät pidentyä... Nauttikaamme niistä!
~Anniina~

Ei kommentteja: