Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

perjantai 9. toukokuuta 2008

Arkikoruja

Korulaatikkoni kipeästi kaipaa yksinkertaisia koruja arkikäyttöön. Aikaisemmin tekemäni korut ovat usein olleet sellaisia, että niiden kanssa täytyy olla juuri tietynlaisia muita vaatteita tai ne ovat vähän liian prameita, että itse osaisin olla niiden kanssa.

Tässä siis ensimmäinen arkikoru. Onyxia ja vihreitä kiviä, jotka olen ostanut Helmetistä. Laatua ei voi enää muistaa... Vihreä ruusu taitaa olla jadea. Tämä rannekoru voi näyttää vähän hassulta tuossa kuvassa, mutta ranteessa se on toimiva.
Sain Satuhelmestä ihanan kiitospussin, josta löytyi muun muassa nämä kaksi larvikiittipalloa. Olen aikaisemmin monesti pistänyt larvikiittia tilauslistalle, mutta sitten karsinut ne pois, koska ovat niin "tylsän harmaita". Olin suorastaan murheen murtama, kun luulin kadottaneeni kiitospussin... Suunnittelin yhdistäväni onyx-pallojen kanssa ja saavani itselleni hienot korvakorut arkeen ja juhlaan. Eilen kuitenkin löysin kiitospussukan helmien joukosta ja ihastuin jälleen upeisiin ilmestyksiin. Miten näistä ei voisi pitää?

Larvikiitin hehkua
Ja lisää hehkua...

Aikani niitä pyörittelin ja yhdistelin, kunnes oli vain myönnettävä, että ne eivät kaipaa mitään ihmeellistä rinnalleen. Tässä siis larvikiittia ja hopeaa. Huomatkaa elämäni ensimmäiset, alusta loppuun itse tekemäni korvakorutkoukut.

Sitten piti tehdä lisää arkikäyttöön sopivia korviksia. Tulikin hieman juhlallisemmat mitä piti. Katsotaan, josko näistä luopuisin... Hopeaa, onyxia ja jaspista. Ja jälleen itse vääntelemäni korvakoukut.

Lopuksi äärimmäisen yksinkertaiset karkkikorvikset. Ensimmäisessä Satuhelmen kiitospussissa tulleita pastilleja, soocho jadea.

Mukavaa viikonloppua!

~Anniina~

3 kommenttia:

Korvakarvat kirjoitti...

Larvikiitti on niiiiiin kaunista. Mullakin oli sitä nyt uusimmalla tilauslistalla.

Ja oon kade kun osaat tehdä noi koukut :(

Riisa kirjoitti...

Toi larvakiitti on todellakin kaunista. Ja koukut on kuin tehtaassa tehdyt - niin symmetriset ja tosi toimivan näköiset. :)

Mun mielestä ne toisetkaan arkikorviksiksi tarkoitetut korut ei olleet liian juhlavat.. Minä kyllä tykkäänkin aika laila kaikesta sievästä ja juuri tuommoisesta vähän hienostuneen näköisestä, mitä tulee koruihin ja vaatteisiin. (Ei se hienostuneisuus kyllä päälle päin välttämättä useinkaan näy ;D )

Anzu kirjoitti...

On todella kauniita korviksia ja rannekoruki on hassuudestaan huolimatta erittäin onnistuneen näköinen. Ku voi kuvitella kuinka hyvin toimii ranteessa.