Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

keskiviikko 18. kesäkuuta 2008

Juhannuspäivitys

(Ps. Kuvat saa taas isommiksi niitä klikkaamalla. Poikkeuksena ensimmäinen kuva, jota en jostain syystä saa toimimaan.)

En ole tehnyt yhtäkään korua eilisillan ja yo-lauantain välillä. En ole edes koskenut korulaatikkoon. Elämä heittelee aina välillä, mutta eilen sitten tajusin, että korujen tekeminen on juuri sitä mitä tarvitsen: pikkutarkkaa, ajatukset siihen hetkessä pitävää ja loppujen lopuksi melko rentouttavaa.

Eilisiltana ja tänään aamuna tein itselleni simppelin setin, jollaista olin suunnitellut jo pidemmän aikaa. Tämän tyyppiset korut tuntuvat olevan aika muodikkaita nyt. Monikäyttöisyyttä, runsautta, maanläheisyyttä.

Kaulakoru on tehty kahdesta eri värisestä siemenhelmestä ja tiikerikvartsista. Laitoin siihen pienen hopeisen lukon, jotta sen saisi kolme kertaa kaulan ympärille. Pituutta tällä on 1,35 metriä.


Ylijääneistä kivistä tuli juuri sopivan pituinen rannekoru. Väleistä löytyy myös siemenhelmiä. Hassua, etten ole aikaisemmin tajunnut kuinka käteviä ja kauniita siemenhelmet ovat myös sellaisissa koruissa, joissa niiden ei halua olevan pääosassa...

Nämä ihastuttavat fancy jasper -helmet ovat olleet laatikossani tammikuusta lähtien. Yritin kuumeisesti keksiä muunlaista koruideaa, mutta aina ajatukset palasivat peruskaulakoruun. Helmet ovat niin kauniita aivan itsekseen ja halusin ehdottomasti käyttää koko nauhan kerrallaan samaan koruun. Mukaan laitoin fancy jasper -lehden, muutamia hopeisia välihelmiä ja jälleen muutaman siemenhelmen. Tälle korulle keksin ilmiselvän nimenkin...

Intiaanikesä

Kun kaulakorua pitää valoa vasten, se hehkuu kauniisti!

Ihanaa juhannusta kaikille, toivottavasti lämpöä riittäisi jokaiselle!

~Anniina~

1 kommentti:

Korvakarvat kirjoitti...

Inkkarikesä on kyllä todella onnistunut.