Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

maanantai 9. maaliskuuta 2009

Talvifiiliksissä, mutta kevättä toivoen

Tänään sain tehtyä kolme uutta korua valmiiksi. Ensimmäisenä esittelyssä pitkästä aikaa korvakorut, joista tuli omasta mielestäni hyvin sievät. Ja ihanan keväiset! Kaunis vihreän sävy kimaltelee kauniisti, sävy ja hopean patina myös täydentävät upeasti toisiaan.

Balihopeaa ja viistehiotut serpentiinipallot Helmiliinalta.
Toinen koru on valkoisesta "jadesta", botswanan akaatista valmistettu lyhyt kaulakoru, joka edellisestä poiketen on vielä hyvinkin talvinen. Jostain syytä kaikki koruideani ovat hyvin vaaleita ja sävyiltään kylmiä. Lehtiriipus on tilattu Ameriikoista, en nyt millään muista mitä kiveä oli. Lukko ja välihelmet balihopeaa.
Viimeisenä karkea kopio marraskuussa tekemästäni pitkästä korusta, jossa oli sydänriipus ( http://anskunkorut.blogspot.com/2008/11/sydmellinen.html ). Möin korun pois vuoden alussa. Koruvarastoni jäi kuitenkin kipeästi kaipaamaan vaaleaa, pitkää korua. Satuhelmessä oli tarjouksessa barokkimakeanvedenhelmiä, joten sain viimein toteutettua haaveeni tehdä samantyyppinen koru. Edellisessä versiossa oli botswanan akaattia nugetteina, tällä kertaa ne ovat upeita viistehiottuja palloja. Ihana kimallus! Nauhallinen näitä tarttui mukaani Kädentaitomessuilta Helmiliinan puodista. Riipukseksei valikoitui iso akaattiputkilo.


En muista milloin olisin näin kovasti kaivannut valoa ja vehreyttä, ihanaa raikasta ja mullantuoksuista kevättä. Tämän päivän lumimyräkkä ei ihan vielä anna toivoa keväästä, mutta hiljalleen... Onhan ensi viikon perjantaina jo kevätpäiväntasaus!

~Anniina~

Ei kommentteja: