Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

perjantai 21. elokuuta 2009

Pitkästä aikaa

Kamalan harvoin päivitän tätä, mutta kun ei ole ollut mitään esiteltävää. Nyt olen viimein saanut korutarvikevarastojani täydennettyä kriittisillä osasilla ja saanut jotain aikaseksi. Tosin korviskoukut on edelleen loppu, siksi seuraavissakin korviksissa on itse väännetyt rinkulat. Ihan kivat joo, mutta liian väärästä langasta: puolikova 0,6mm lanka on hieman liian pehmeää tätä tarkoitusta varten. Jossain vaiheessa siis uudet koukut, mutta muuten nämä ovat nyt valmiit.

Korvikset hopeasta, viistehiotuista savukvartsibrioleteista ja makeanvedenhelmistä. Makeanvedenhelmiä piti olla vähän enemmän, mutta onnistuin n. 5 minuutissa kadottamaan puolet samana päivänä tulleista korupiikeistä. Harmittaa, mutta ihan kivat ovat noinkin. Nämä aloitin siis jo joskus viime kuussa aikaa sitten. Nämä korvikset sopivat erinomaisesti yhteen aikaisemmin esittelemäni samoista materiaaleista tehdyn rannekorun kanssa. Inspiraationa täytyy varmaan mainita ainakin Sirpaleen ihastuttavan ja kadehdittavan upeat korut. ( http://unelmiasirpaleita.blogspot.com/2008/09/korvakoruja.html )

Lisäksi olen lähinnä piirrellyt niitä näitä. Jotain vähän herkempää:...ja jotain synkempää:
Niin korutarvikkeet kuin piirrustustarvikkeetkin lepäävät keskeneräisinä pöydällä. Näiden lisäksi sain vielä äidin vanhan ompelukoneen ja keskeneräinen ruuanlattoessu repsottaa tässä pöydän lähellä. Monta rautaa tulessa!

Toivottavasti palaan asiaan lähiaikoina uusilla korupäivityksillä! Muutama tilauskoru odottaa osasia saapuvaksi, niistä siis ainakin lisää myöhemmin.

~Anniina~

Ei kommentteja: