Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

sunnuntai 26. heinäkuuta 2009

Kaulakoruja

Sain viimein hieman lisää korutarvikkeita. Muutama nauha piti heti korkata, kun ne puhuivat niin nätisti keskenään ja minulla oli ameriikoista tilattu riipus, joka sopi hyvin kivien kanssa. Lisäksi pääsiäisenä Salaiselta HelmiYstävältä saadut isot, kulmikkaat botswanan akaatit ovat odotelleet ystävää.

Muutama kaulakoru on siis valmistunut:
Ensimmäisenä simpukankuorihelmet, amatsoniittinugetteja ja "värjättyä akaattia". Mitä lie siis ovat, mutta Gemmallista riipus löytyi korukiviosastolta. "These beads have been polished to a high shine." Tein tästä aika lyhyen, jotta se istuisi hyvin kaulaan.
Ja mikäs olisikaan parempi ystävä botswanan akaateille kuin toiset samanmoiset ja sterlinghopea? Kulmikkaiden akaattien kanssa 6mm ja 10 mm pyöreää botswanaa. Hopeasta kierteisiä linkkejä. Lisäksi tein koristeeksi hopeasta ja yhdestä 10 mm helmestä lukon, jota tosin ei tarvitse avata, koska sen saa pujotettua kaulaan. Se on kuitenkin liian lyhyt siihen, että sen kietoisi kaksinkertaisena kaulaan.
Itse asiassa tämän lukon tein ensimmäisenä ja siitä lähti idea kokonaiseen koruun. Kuva on huono ja hopea ylivaloittunut. 1,2mm hopealangasta väännetty pohja, johon kieputeltu 0,8mm hopealankaa.
Tämä koru sopii hyvin jo syksyllä esittelemääni rannekoruun. Linkki kyseiseen postaukseen (viimeisen kuvan rannekoru): http://anskunkorut.blogspot.com/2008/10/syyskuun-pivitys.html
Palaillaan!
~Anniina~

1 kommentti:

Smurfette kirjoitti...

Kauniita koruja! Nuo akaatit ovat upeita :)