Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

lauantai 11. heinäkuuta 2009

Kilpailukoru 'Heijastus'

Osallistuin Luxonian korusuunnittelukilpailuun kesäkuussa. Ilmoituksen lukiessani ensimmäistä kertaa en ollut vielä aivan varma osallistuisinko, mutta kilpailun lähestyessä ja kilpailukorujen puuttuessa (näin kerrottiin Helmetissä) päätin yrittää. Liekö samat sanat kannustaneet muitakin lähtemään apajille, sillä viimeisenä ilmoituspäivänä koruja olikin mukana jo enemmän kuin muutama kymmenen. ;)

Aiheena oli "valo". Keräsin pöydälleni kaikki vaaleat tai kellertävät materiaalit - joita oli muuten aika vähän - ja kokosin korun. Hauska vuorikristallisirut, nugetit ja kellertävät kivihelmet (kahta eri laatua, en nyt muista mitä kiveä olivat...) laitoin kaulanauhaan ja riipuksen päätin väännellä itse. Halusin myös kokeilla patinointia kieputteluriipukseen. Ihan hyvin toimi, mitä nyt myös sisällä kulkeva hopealanka tummui ikävän paljon - tietenkin, en vain tajunnut sitä tarpeeksi aikaisin.

Koko kaulakoru.

Riipus.
Kiitos äänestäneille! Sijoitus taisi olla jaettu 7. sija (7/25), johon voi olla ihan tyytyväinen.

Yksi kaulakoru on jo valmistunut ja tämän lisäksi yhdet korvikset ja rannekoru ovat rakentumassa. Korviksia en tosin tule saamaan valmiiksi ennen kuin on rahaa tilata lisää ketjua ja pallokorupiikkejä, joten niiden esittely valitettavasti menee varmaan ensi kuulle. Mutta jos tuon rannekorun ainakin saisi tehtyä, itselläni ainakin hyvät fiilikset sen suhteen ja kokonaisuus miellyttää jo keskeneräisenä omaa silmääni.

Ei kommentteja: