Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Korujumi

Kun ei inspiraatio iske, se ei iske.

Mikään ei tunnu jotenkaan riittävän hyvältä idealta toteuttaa. Pitäisi muka tehdä jotain tosi ihmeellistä, ei mitään tylsiä perusjuttuja. Pah! En kuitenkaan käytä edes mitenkään hirvittävän erikoisia koruja, joten yksinkertainen monesti toimii paremmin kuin arvaisikaan.

Toisaalta tuntuu myös, että olisi tärkeämpääkin tekemistä. Gradun tekeminen on nyt alkanut tosissaan, ensimmäinen artikkeli pitäisi olla valmis 15.3. Arkistossa pitäisi sitä ennen viettää useita, useita tunteja, jotta olisi jotain mitä kirjoittaa. Kotonakin voisi lukea tutkimuskirjallisuutta ja kirjoittaa jo taustoja valmiiksi. On jotenkin huono omatunto aina, kun sen gradun eteen ei tee mitään - vaikka tällä viikolla joka arkipäivä tein jotain asian eteen.

Sitten, kun antaa itselleen luvan rentoutua, ei tiedä mitä sitä tekisi. Lukisiko kirjaa, katsoisiko leffaa, pelaisiko pelejä, lukisiko naistenlehtiä... Valinta on vaikeaa ja turhan iso aika kuluu päättömään netissä surffailuun. Hölmöä!

Mutta kun kaivan korutarvikkeet pöydälle ja pyörittelen niitä kädessäni, en oikein tiedä enää mistä aloittaa. Se on turhauttavaa. Halua löytyy, mutta ideat ovat vähissä. Toisten kauniita korublogeja selaillessa miettii, että miksi minä en keksi mitään tuollaista? Mutta tuskinpa sitä keksii, kun sitä luovuuttaan ei ruoki ollenkaan...

Pitäisi nyt vain rohkeasti tehdä jotku perusperuskorvikset. Niin maijameikäläiset kuin vain osaa. Enkä se siitä lähtisi aukeamaan.

Ei kommentteja: