Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

sunnuntai 26. huhtikuuta 2009

Viikonlopun päivitys nro 1

Viimeisen viikon sisällä on syntynyt useampikin koru. Esittelen nyt niitä kahdessa erillisessä postauksessa, jotta helpotan tunnisteiden (kaulakorut, rannekorut, korvakorut yms aihealueet) avulla selailua. Ensin yksi rannekoru ja kolme kaulakorua. Jalkauduin tänään ihanaan kevätilmaan kamerani ja korujeni kanssa, ettei kaikki kuvat olisi takapihan ulkopöydällä napsittuja.

Nämä fancy jasper -helmet ovat pyörineet laatikossani jo lähes kaksi vuotta. Lopulta huomasin, että nehän näyttävät kivalta ihan vain juuri sellaisinaan, joten syntyi simppeli ja värikäs koristus ranteeseen. Lisäksi ripaus hopeaa.
Tässä kaulakorussa käytin upean, syvänpunaisen hopeafoliolasihelmen, jonka sain Natashalta. Aika nopeasti sydänhelmen pariksi valikoitui nauhallinen jotain siruhelmiä, joiden materiaalista en ole aivan varma. Ne tuntuvat ja painavat kuin kivet, mutta pinta on jotenkin keinotekoinen. Siruhelminauha on kaivettu äidin korulaatikosta. Väleihin laitoin siemenhelmiä tuomaan vähän keveyttä. Lisäksi kullanhohtoisia brontsiittikolikoita.

Tämä kaulakoru valmistui ennen edellistä ja sain käytettyä SHY-kierrokseltani saamani vaalenpunertavan hopeafoliohelmen. Olen aikaisemmin hieman vierastanut hopeafoliohelmiä, en ole jotenkaan osannut käyttää niitä. Nyt joudun kuitenkin myöntämään, että ne voivat olla todella kauniita ja sopivat täydellisesti riipuksiksi. Itse kaulakoru on peruskoru, josta on nähnyt variaatioita lukuisissa ja taas lukuisissa korublogeissa. Materiaaleina makeanvedenhelmiä, savukvartsia ja valkoista jadea, lisäksi balilukko.Viimeisenä lyhyt kaulakoru, josta olen ottanut kymmeniä kuvia eikä se siltikään ole näyttänyt missään hyvältä. Värit, muoto ja malli tekevät siitä vaikean kuvattavan. Korussa on kolme nauhaa pyöriteltynä toistensa ympärille. Siemenhelmiä, fancy jasperia ja savukvartsia. Tämä ei sinäänsä ollut mitenkään vaikea tehdä, mutta hyvin hidasta ja kylmiä hermoja vaativaa. Kuvaa klikkaamalla näet korun vähän isompana, voi selkeyttää.
Ja kohta perään pieni korvipäivitys! :)

Ei kommentteja: