Itse tekemiäni koruja muistoksi minulle ja inspiraatioksi katselijalle.

keskiviikko 1. huhtikuuta 2009

Uusi aluevaltaus

En ole aikaisemmin lämmennyt lucite-helmille kovinkaan paljoa, yhdenkin jonkun helmikaupan kylkiäisenä tullut pussillinen lensi roskiin. Mieli voi kuitenkin muuttua! Olen osallistunut tänä pääsiäisenä SHY eli Salainen HelmiYstävä -rinkiin, jossa tarkoitus on antaa lahja tuntemattomalle ihmiselle tarkoituksena ilahduttaa häntä. Ringissä järjestäjä arpoo kenelle kuka lähettää paketin niin, että lähettäjän henkilöllisyys selviää vasta kierroksen loputtua. Pakettien budjetti sovitaan ennalta ja paketit tulee lähettää tiettyyn päivämäärään mennessä. Olen nähnyt näitä rinkejä myös leivonta- ja kirjablogeissakin. Nämä ovat yksi hieno esimerkki siitä millä tavalla nykypäivän internetissä rakennetaan yhteisöllisyyttä. Tällä kertaa saamani paketin löydätte viestin lopusta.

Paketin joukossa oli myös haasteita, nimittäin lucitelehtiä ja -kukkasia. Lucite on käytännössä muovia. Pyöriteltyäni lehtiä kädessäni yllättäen alkoi ideat virrata, sillä ne olivat hyvin kauniita. Tässä on sitten ideoinnin tulos:

Sterlinghopeisessa ketjussa savukvartsia, makeanvedenhelmiä ja lucitelehtiä.

Koko SHY-pakettini. Botswanan akaattia ja kahvijaspista, rodoniittia, balikorvakorukoukut, kimaltelevia lasirondelleja ja lucitea.

Tässä SHY-projektissa joutuu pakosti opettelemaan uusia asioita: oma lahjottava voi harrastaa täysin erilaisia helmiä kuin itse, ja omassa paketissa voi olla kivilajeja tai materiaalia, joita ei ole ikinä ennen käyttänyt. Ja sitten on mukavaa, kun voi yllättyä iloisesti ja huomata, että on ollut joidenkin materiaalien suhteen väärässä. Vaikka edelleen vierastan lucitea hieman, never say never joten varmaan näitä lehtiä täytyy ainakin tilata lisää. Pitäähän sitä saada rannekoru kaveriksi!

~Anniina~

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hih ja hurraa! :)
Omassa mielessä vilkkui niitä kuvia, joissa lucitea olin käytössä jo nähnyt ja jotenkin siitä virisi omassa mielessä tietty sinun tyylinen ja näköinen versio mutta kas, olitkin keksinyt jotain ihan muuta. Oikein kaunista! Kesäisen huoleton rantakoru (mitä se sitten ikinä tarkoittakaan) :D
t. pääsiäisSHY parisi

Anonyymi kirjoitti...

... ja äiskälle kans :)!

Kerrassaan kaunista, ja erilaista kuin ennen. Oliskohan toi äitienpäivä tossa jossain vaiheessa tulossa... :D